Избор на категория
Вашата количка

AEGEAN BLUE

AEGEAN BLUE ПЛАЖНА РОКЛЯ AEGEAN BLUE ПЛАЖНА РОКЛЯ
-10 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание между мода, удобство и функционалност.С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове.Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев.Състав:80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Флорален;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски модели..
106.11 лв. 117.90 лв.
AEGEAN BLUE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ AEGEAN BLUE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ
-30 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание между мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев. Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:80% полиамид, 20% еластан; Цвят: Многоцветен; Принт: Флорален;Свежи цветове, напомнящи островна екзотика Висо..
59.43 лв. 84.90 лв.
AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-40 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев.Модела на долнището е бразилска бикина с връзки от двете страни, които може да се набират.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Флорален; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, у..
31.74 лв. 52.90 лв.
AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ
-30 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев.Модела на долнището е  бикина. Състав:  80% полиамид, 20% еластан.Цвят: МногоцветенПринт: ФлораленСвежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща матер..
34.23 лв. 48.90 лв.
AEGEAN BLUE ЦЯЛ БАНСКИ AEGEAN BLUE ЦЯЛ БАНСКИ
-30 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев. Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на долната част извайва дупето. Разполагате и с връзки от двете страни, ..
103.53 лв. 147.90 лв.
от 1 до 5 от общо 5 резултата (1 стр.)