Избор на категория
Вашата количка

AFRICAN DESERT

AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ
-20 %
 African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен. Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Принт: Животински; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяС банелиРъчна изработкаДизайнерски модели..
67.12 лв. 83.90 лв.
AFRICAN DESERT ПЛАЖНА РОКЛЯ AFRICAN DESERT ПЛАЖНА РОКЛЯ
-10 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон.Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея. Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: МногоцветенПринт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
80.01 лв. 88.90 лв.
AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Модела на долнището е бразилска бикина.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: МногоцветенПринт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
35.92 лв. 44.90 лв.
AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БРИДЖИТ БЕЗ ПОДПЛЪНКИ "D" ЧАШКА AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БРИДЖИТ БЕЗ ПОДПЛЪНКИ "D" ЧАШКА
-20 %
 African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Горнището е с меки чашки и вшити банели, от вътрешната страна е без подплата. Закопчаването е чрез метална катарама. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Принт: Животински; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисокока..
78.32 лв. 97.90 лв.
AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ С ВИСОКА ТАЛИЯ AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ С ВИСОКА ТАЛИЯ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Модела на долнището е бикина с висока талия. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
52.72 лв. 65.90 лв.
AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Модела на долнището е бикина. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
39.12 лв. 48.90 лв.
AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на долната част извайва дупето. Разполагате и с връзки от двете страни, които може да се набират.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински; Свежи цветове,..
110.32 лв. 137.90 лв.
AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на долната част извайва дупето.За почитателите на целите бански, представяме нашия привлекателен модел от колекция AFRICAN DESERT, който може да бъде носен и като боди върху д..
110.32 лв. 137.90 лв.
AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.За почитателите на целите бански, представяме нашия привлекателен модел от колекция AFRICAN DESERT, който може да бъде носен и като боди върху дънки или къси панталонки.Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на дол..
94.32 лв. 117.90 лв.
от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 стр.)