Избор на категория
Вашата количка

TROPICAL GIRL

TROPICAL GIRL КЪСИ ПАНТАЛОНКИ TROPICAL GIRL КЪСИ ПАНТАЛОНКИ
-10 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Късите панталонки са стилни и практични, подходящи са както за събиране на слънчев загар, така и за морски спортове и ежедневна употреба.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачеств..
65.61 лв. 72.90 лв.
TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ
-60 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Меките чашки лесно се приспособяват към бюста. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачест..
23.56 лв. 58.90 лв.
TROPICAL GIRL ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ TROPICAL GIRL ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-20 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Модела на долнището е бразилска бикина. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски модели..
39.12 лв. 48.90 лв.
TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЕЗ ПОДПЛЪНКИ "D" ЧАШКА TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЕЗ ПОДПЛЪНКИ "D" ЧАШКА
-20 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Това горнище е без подплънки "D" чашка. Закопчаването е чрез  метална катарама. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени ..
79.12 лв. 98.90 лв.
TROPICAL GIRL ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНА TROPICAL GIRL ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНА
-20 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Модела на долнището е бразилска бикина с връзки от двете страни, които може да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна израбо..
42.32 лв. 52.90 лв.
TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА
-50 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Меките чашки лесно се приспособяват към бюста. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Формата на чашката е триъгълна.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи о..
39.95 лв. 79.90 лв.
TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА TROPICAL GIRL ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА
-20 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Меките чашки лесно се приспособяват към бюста. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Формата на чашката е триъгълна.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи островна екзотика..
50.32 лв. 62.90 лв.
TROPICAL GIRL ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ ПРАШКА TROPICAL GIRL ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ ПРАШКА
-60 %
Tropical girl  е колекцията с която ще носиш екзотиката навсякъде със себе си. Стилна и уникална, само с вида си носи настроение за приключения. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама.Модела на долнището е прашка с връзки от двете страни, които може да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Тропически;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски ..
20.76 лв. 51.90 лв.
от 1 до 8 от общо 8 резултата (1 стр.)