Избор на категория
Вашата количка

WATER PAINT

ПЛАЖНА КЪРПА/ПАРЕО WATER PAINT ПЛАЖНА КЪРПА/ПАРЕО WATER PAINT
-10 %
Мека, стилна и идеално допълваща вашата плажна визия...
80.01 лв. 88.90 лв.
WATER PAINT ЦЯЛ БАНСКИ БАНСКИ WATER PAINT ЦЯЛ БАНСКИ БАНСКИ
-30 %
Нежни пастелни цветове, преплетени в геометрични щампи. Колекцията Water paint е една от любимите ни за сезон 2022 и сме сигурни, че и вие ще се влюбите в нея.Банския е с тънки, махащи се подплънки. Меките чашки лесно се приспособяват към бюста.  Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Цвят: Многоцветен; Принт: Геометричен;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиСкрити подплатени чашкиДишаща материяБез банелиРъчна изработкаДизайнерски модели..
110.53 лв. 157.90 лв.
WATER PAINT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ ПРАШКА WATER PAINT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ ПРАШКА
-30 %
Нежни пастелни цветове, преплетени в геометрични щампи. Колекцията Water paint е една от любимите ни за сезон 2022 и сме сигурни, че и вие ще се влюбите в нея.Модела на долнището е прашка с връзки от двете страни, които може да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Геометричен; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски модели..
35.63 лв. 50.90 лв.
WATER PAINT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ДВЕ ЛИЦА WATER PAINT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ДВЕ ЛИЦА
-30 %
Нежни пастелни цветове, преплетени в геометрични щампи. Колекцията Water paint е една от любимите ни за сезон 2022 и сме сигурни, че и вие ще се влюбите в нея.Горнището на банския е с две лица, което означава, че можеш да имаш няколко летни тоалета само с един продукт.Придава изключително модерна и атрактивна визия. Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Меките чашки лесно се приспособяват към бюста. Формата на чашката е триъгълна. Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Цвят: Многоцветен; Принт: Геометричен;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококач..
55.93 лв. 79.90 лв.
WATER PAINT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА "D" ЧАШКА WATER PAINT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА "D" ЧАШКА
-20 %
Нежни пастелни цветове, преплетени в геометрични щампи. Колекцията Water paint е една от любимите ни за сезон 2022 и сме сигурни, че и вие ще се влюбите в нея.Горнището е с меки чашки и вшити банели, които помагат на бюста за повдигането му. Закопчаването е чрез метална катарама. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Цвят: Многоцветен; Принт: Геометричен;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяС банелиРъч..
74.32 лв. 92.90 лв.
WATER PAINT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ WATER PAINT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ
-20 %
Нежни пастелни цветове, преплетени в геометрични щампи. Колекцията Water paint е една от любимите ни за сезон 2022 и сме сигурни, че и вие ще се влюбите в нея.Модела на долнището е бразилска бикина с връзки от двете страни, които може да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Геометричен; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски модели..
42.32 лв. 52.90 лв.
WATER PAINT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА WATER PAINT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА
-30 %
Нежни пастелни цветове, преплетени в геометрични щампи. Колекцията Water paint е една от любимите ни за сезон 2022 и сме сигурни, че и вие ще се влюбите в нея.Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Меките чашки лесно се приспособяват към бюста. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Формата на чашката е триъгълна. Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Цвят: Многоцветен; Принт: Геометричен;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща..
46.83 лв. 66.90 лв.
WATER PAINT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ WATER PAINT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-36 %
Нежни пастелни цветове, преплетени в геометрични щампи. Колекцията Water paint е една от любимите ни за сезон 2022 и сме сигурни, че и вие ще се влюбите в нея.Модела на долнището е бразилска бикина с връзки от двете страни, които може да се набират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Геометричен;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски модели..
34.90 лв. 54.90 лв.
от 1 до 8 от общо 8 резултата (1 стр.)