Избор на категория
Вашата количка

DESERT FLOWERS

DESERT FLOWERS ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ ВИСОКА ТАЛИЯ DESERT FLOWERS ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ ВИСОКА ТАЛИЯ
-10 %
Колекцията на DESERT FLOWERS за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Настроение за приключение във всеки шев.Материята е лека и незапаряваща, за да се чувствате удобно докато карате сърф, плувате или просто се наслаждавате на горещите слънчеви лъчи!Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиСъстав:  80% Полиамид, 20% Ликра;С връзки от двете страни за регулиране..
53.01 лв. 58.90 лв.
DESERT FLOWERS ПЛАЖНА РОКЛЯ DESERT FLOWERS ПЛАЖНА РОКЛЯ
-20 %
Колекцията на DESERT FLOWERS  за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Настроение за приключение във всеки шев.Материята е лека и незапаряваща, за да се чувствате удобно докато карате сърф, плувате или просто се наслаждавате на горещите слънчеви лъчи!Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Флорален;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчи..
71.12 лв. 88.90 лв.
DESERT FLOWERS ЦЯЛ БАНСКИ DESERT FLOWERS ЦЯЛ БАНСКИ
-20 %
Колекцията на DESERT FLOWERS  за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Настроение за приключение във всеки шев.Материята е лека и незапаряваща, за да се чувствате удобно докато карате сърф, плувате или просто се наслаждавате на горещите слънчеви лъчи!За почитателите на целите бански, представяме нашия привлекателен модел от колекция DESERT FLOWERS, който може да бъде носен и кат..
110.32 лв. 137.90 лв.
DESERT FLOWERS  ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА С ПУШ ЪП DESERT FLOWERS  ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА С ПУШ ЪП
-10 %
Колекцията на DESERT FLOWERS  за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Настроение за приключение във всеки шев.Материята е лека и незапаряваща, за да се чувствате удобно докато карате сърф, плувате или просто се наслаждавате на горещите слънчеви лъчи!Горнището на банския е с пуш ъп ефект за да придаде по-голям обем.Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презр..
76.41 лв. 84.90 лв.
DESERT FLOWERS  ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ DESERT FLOWERS  ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-10 %
Колекцията на DESERT FLOWERS  за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Настроение за приключение във всеки шев.Материята е лека и незапаряваща, за да се чувствате удобно докато карате сърф, плувате или просто се наслаждавате на горещите слънчеви лъчи!Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиСъстав:  80% Полиамид, 20% Ликра;Модела на долнището е бр..
49.41 лв. 54.90 лв.
DESERT FLOWERS  ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ DESERT FLOWERS  ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-10 %
Колекцията на DESERT FLOWERS за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Настроение за приключение във всеки шев.Материята е лека и незапаряваща, за да се чувствате удобно докато карате сърф, плувате или просто се наслаждавате на горещите слънчеви лъчи!Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиСъстав:  80% Полиамид, 20% Ликра;С връзки от двете страни за ре..
45.81 лв. 50.90 лв.
от 1 до 6 от общо 6 резултата (1 стр.)