Избор на категория
Вашата количка

Намаление за мъжко и дамско бельо, бански и дрехи

AEGEAN BLUE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ AEGEAN BLUE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ
-20 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание между мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев. Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:80% полиамид, 20% еластан; Цвят: Многоцветен; Принт: Флорален;Свежи цветове, напомнящи островна екзотика Висо..
67.92 лв. 84.90 лв.
AEGEAN BLUE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА AEGEAN BLUE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА
-10 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев.Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Меките чашки лесно се приспособяват към бюста. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Формата на чашката е триъгълна.Състав:  80% полиамид, 20%..
71.91 лв. 79.90 лв.
AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ
-30 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев.Модела на долнището е  бикина. Състав:  80% полиамид, 20% еластан.Цвят: МногоцветенПринт: ФлораленСвежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща матер..
34.23 лв. 48.90 лв.
AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ AEGEAN BLUE ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-20 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев.Модела на долнището е бразилска бикина с връзки от двете страни, които може да се набират.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Флорален; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, у..
42.32 лв. 52.90 лв.
AEGEAN BLUE ПЛАЖНА РОКЛЯ AEGEAN BLUE ПЛАЖНА РОКЛЯ
-10 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание между мода, удобство и функционалност.С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове.Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев.Състав:80% полиамид, 20% еластан;Цвят: Многоцветен;Принт: Флорален;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски модели..
106.11 лв. 117.90 лв.
AEGEAN BLUE ЦЯЛ БАНСКИ AEGEAN BLUE ЦЯЛ БАНСКИ
-30 %
Колекцията на Aegean blue за това лято е перфектното съчетание  между  мода, удобство и функционалност. С тази колекция ще преоткриеш женствеността и стила,съчетани с елегантни детайли в мека цветова гама. Флорални мотиви с най-летните сини и зелени цветове. Това е колекция Aegean blue. Настроение за приключение във всеки шев. Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на долната част извайва дупето. Разполагате и с връзки от двете страни, ..
103.53 лв. 147.90 лв.
AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БРИДЖИТ БЕЗ ПОДПЛЪНКИ "D" ЧАШКА AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БРИДЖИТ БЕЗ ПОДПЛЪНКИ "D" ЧАШКА
-20 %
 African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Горнището е с меки чашки и вшити банели, от вътрешната страна е без подплата. Закопчаването е чрез метална катарама. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Принт: Животински; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисокока..
78.32 лв. 97.90 лв.
AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ AFRICAN DESERT ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ
-20 %
 African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен. Състав:  80% полиамид, 20% еластан; Принт: Животински; Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяС банелиРъчна изработкаДизайнерски модели..
67.12 лв. 83.90 лв.
AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Модела на долнището е бикина. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
39.12 лв. 48.90 лв.
AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ С ВИСОКА ТАЛИЯ AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БИКИНИ С ВИСОКА ТАЛИЯ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Модела на долнището е бикина с висока талия. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
52.72 лв. 65.90 лв.
AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ AFRICAN DESERT ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКИ БИКИНИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Модела на долнището е бразилска бикина.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: МногоцветенПринт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
35.92 лв. 44.90 лв.
AFRICAN DESERT ПЛАЖНА РОКЛЯ AFRICAN DESERT ПЛАЖНА РОКЛЯ
-10 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон.Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея. Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Цвят: МногоцветенПринт: Животински;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
80.01 лв. 88.90 лв.
AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на долната част извайва дупето.За почитателите на целите бански, представяме нашия привлекателен модел от колекция AFRICAN DESERT, който може да бъде носен и като боди върху д..
110.32 лв. 137.90 лв.
AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.За почитателите на целите бански, представяме нашия привлекателен модел от колекция AFRICAN DESERT, който може да бъде носен и като боди върху дънки или къси панталонки.Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на дол..
94.32 лв. 117.90 лв.
AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ AFRICAN DESERT ЦЯЛ БАНСКИ
-20 %
African desert 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Ако обичате елегантните модели с щипка изтънченост, целият бански не бива да убегне от вниманието ви. Дълбоко изрязаните крачоли оптически удължават краката, бразилската кройка на долната част извайва дупето. Разполагате и с връзки от двете страни, които може да се набират.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински; Свежи цветове,..
110.32 лв. 137.90 лв.
AFRICAN DREAM  ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ AFRICAN DREAM  ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ БЮСТИЕ
-20 %
AFRICAN DREAM е част от новата Kолекция Бански 2022 от BLUEPOINT!AFRICAN DREAM 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон.Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея. Моделът е с отделящи се презрамки и джобче, което позволява да се добавят допълнителни подплънкиЗакопчаването е чрез метална катарама. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски ..
63.12 лв. 78.90 лв.
AFRICAN DREAM  ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ AFRICAN DREAM  ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ
-20 %
AFRICAN DREAM е част от новата Kолекция Бански 2022 от BLUEPOINT!AFRICAN DREAM 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон.Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея. Моделът е с отделящи се презрамки и джобче, което позволява да се добавят допълнителни подплънкиЗакопчаването е чрез метална катарама. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски ..
47.12 лв. 58.90 лв.
AFRICAN DREAM  ТРИЪГЪЛНО ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ПУШ ЪП AFRICAN DREAM  ТРИЪГЪЛНО ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ПУШ ЪП
-10 %
AFRICAN DREAM е част от новата Kолекция Бански 2022 от BLUEPOINT!AFRICAN DREAM 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон.Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея. Моделът е с отделящи се презрамки и джобче, което позволява да се добавят допълнителни подплънкиЗакопчаването е чрез метална катарама. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиДишаща материяРъчна изработкаДизайнерски ..
62.01 лв. 68.90 лв.
AFRICAN DREAM  ЦЯЛ БАНСКИ ЧЕРНО AFRICAN DREAM  ЦЯЛ БАНСКИ ЧЕРНО
-20 %
AFRICAN DREAM е част от новата Kолекция Бански 2022 от BLUEPOINT!AFRICAN DREAM 2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон.Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея. Моделът е с отделящи се презрамки и джобче, което позволява да се добавят допълнителни подплънки.За почитателите на целите бански, представяме нашия привлекателен модел от колекция AFRICAN DREAM, който може да бъде носен и като боди върху дънки или къси панталонки.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБърз..
110.32 лв. 137.90 лв.
AFRICANISM ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА AFRICANISM ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА
-40 % ✈ Очакваме доставка
AFRICANISM  2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Горнището на банския е с предно закопчаване с тънки махащи се подплънки. Презразмките позволяват да се регулират.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
43.74 лв. 72.90 лв.
AFRICANISM ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКА БИКИНА AFRICANISM ДОЛНИЩЕ НА БАНСКИ БРАЗИЛСКА БИКИНА
-50 %
AFRICANISM  2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.Модела на долнището е бразилска бикина. Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиДизайнерски моделиРъчна изработкаДишаща материяКачествени материалиБързосъхнеща материя..
24.45 лв. 48.90 лв.
AFRICANISM ЦЯЛ БАНСКИ AFRICANISM ЦЯЛ БАНСКИ
-30 %
AFRICANISM  2022 е колекция, която знаем, че ще от любимите ви този сезон. Характер, нежност и красова са преплетени хармонично във всеки модел от нея.  Ще намерите богат избор от цели бански, половинки и плажно облекло в този десен.За почитателите на целите бански, представяме нашия привлекателен модел от колекция AFRICANISM който може да бъде носен и като боди върху дънки или къси панталонки.Този бански е с тънки махащи се подплънки, които лесно се приспособяват към бюста.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Свежи цветове, напомнящи островна екзотикаВисококачествена м..
89.53 лв. 127.90 лв.
ANIMALE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ D ЧАШКА ANIMALE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ D ЧАШКА
-30 %
Анималистичните десени, са тези които никога няма да излезнат от мода. Колекция Animale съчетава дивата природа с модерната визия за един страхотен моден резултат.Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Формата на чашката е триъгълна.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински;Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиПодплатени чашкиДишаща материяСкрити подплатени чашкиБез банелиРъчна изработкаДизайнерски модели..
62.23 лв. 88.90 лв.
ANIMALE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА ANIMALE ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ С ТРИЪГЪЛНА ЧАШКА
-10 % ✈ Очакваме доставка
Анималистичните десени, са тези които никога няма да излезнат от мода. Колекция Animale съчетава дивата природа с модерната визия за един страхотен моден резултат.Това горнище е с тънки, махащи се подплънки. Закопчаването е чрез връзки за по-лесно регулиране. Презрамките са две и позволяват да се регулират. Формата на чашката е триъгълна.Състав:  80% полиамид, 20% еластан;Принт: Животински;Висококачествена материя, устойчива на хлор и слънчевите лъчиБързосъхнеща материяКачествени материалиПодплатени чашкиДишаща материяСкрити подплатени чашкиБез банелиРъчна изработкаДизайнерски модели..
56.61 лв. 62.90 лв.
от 1 до 24 от общо 324 резултата (14 стр.)